This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Frittata: orkaitėje kepta omleto giminaitė

2018-02-02
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijos)
340 g minkštojo tofu
2 bulvės
svogūnas
20 g svogūnų laiškų
4 skiltelės česnako
4 šaukštai maistinių mielių
truputis druskos, maltų juodųjų pipirų
šlakelis aliejaus

GAMINIMO BŪDAS (25 MIN + 45 MIN orkaitėje)
Smulkiai sukapojam svogūną ir svogūnų laiškus, itin smulkiai – česnako skilteles, plonais griežinėliais supjaustom bulves. Suberiam į keptuvę su trupučiu aliejaus, įberiam druskos ir maltų juodųjų pipirų. Pamaišant kepinam 10–15 min. / kol bulvės įgaus auksinį atspalvį. Minkštąjį tofu sutrinam šakute kartu su 4 šaukštais maistinių mielių. Į šį mišinį beriam apkepintas daržoves. Išmaišom ir dedam į kepimo indą. Pašaunam į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepam 45 min. Patiekiam su duona ir daržovėmis.

Recepto autorius: http://zaliagentis.lt/