INGREDIENTAI (3 - 4 porcijos)
1 vnt svogūno;
1 vnt. (skiltelės) česnako;
2 vnt. morkų;
1,5 vnt. saliero lapkočio;
0,75 v.š. kario;
300 ml sultinio;
200 g trintų pomidorų;
100 g raudonųjų lęšių;
1/2 a.š. (žiupsnelis) druskos, pipirų;
1 a.š. aliejaus kepti;
5 g. fetos sūrio (nebūtina)
GAMINIMO BŪDAS (35 MIN)
Supjaustykite svogūną, morkas, salierus. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus. Sudėkite svogūnus, įspauskite česnaką. Trumpai apkepkite. Sudėkite morkas ir salierus. Suberkite karį. Išmaišykite. Supilkite sultinį, pomidorus. Sudėkite lęšius. Sumažinkite kaitrą ir uždengę puodą troškinkite kokias 25 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Jei norite aštraus troškinio, įdėkite čili pipirų. Įdėję į dubenėlius, apibarstykite fetos sūriu. Skanaus!
Recepto autorė: https://virtuvezaliems.wordpress.com/