This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Brokoliai su česnakiniu permezano padažu

2018-01-31
Share your recipe

INDREDIENTAI (2 porcijoms)
1 nedidelio brokolio
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
2 šaukštų tarkuoto permezano
2 šaukštų sezamo pastos Tahini
3 šaukštų natūralaus jogurto
1 šaukšto granatų sėklų

GAMINIMO BŪDAS (10 MIN)
Brokolį supjaustyti išilgai arba krūmeliais. Ant kepimo popieriumi padengtos skardos paskirstyti brokolius, apšlakstyti juos alyvuogių aliejumi arba aptepti teptuku. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir skardą su brokoliais kepti 5 minutes. Padažui sutrinti česnaką, permezaną, sezamų pastą ir jogurtą iki vientisos masės. Ištraukus brokolius, juos apšlakstyti padažu ir pabarstyti granatų sėklomis.

Recepto autorė: https://mitybologija.lt/