Jau lapkričio 4-10 dienomis vyksiančios Lietuvos Gastronomijos savaitės tema - "Lietuviški skoniai". Tad tartarų ir kepsnių restorano TASTE BOUTIQUE šefai rimtai priėmė iššūkį ir unikaliai sujungę savaitės temą su savo stiliumi, kviečia jus į išties įdomią, netikėtą ir be galo gardžią gastronominę kelionę:
PIRMAS UŽKANDIS
Vėžių uodegėlių kapotinis, gardintas konjaku ir Marie Rose padažu, patiekiamas su vėžių ir brioche duonelės pudingu, greipfrutais ir imbiero ikriukais
ANTRAS UŽKANDIS
Tuno tartaras, patiekiamas ant skrudintų traškių ryžių su vėžių kiautų padažu, sūdytais kiaušiniais ir stintenių ikrais
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėriuko nugarinės ir jaučio uodegų kepsnys, patiekiamas su karamelizuotomis, lietuvišku midumi gardintomis morkomis, kininiu bastučiu ir gelteklės šaknimis.
DESERTAS
"Degintas" varškės pyragaitis, patiekiamas su svarainių padažu ir aviečių variacijomis.
Degustacinio pasiūlymo kaina - 50 eur./asm.
Sekmadieniu staliuką galite rezervuoti bet kuriuo metu nuo 15 val iki 20 val.
Mus rasite: ALGIRDO g. 31, Vilniuje
Staliuką rezervuoti galite: +37067635999
Vietų kiekis itin ribotas.