Astorija Brasserie

2.4
Virtuvė: Prancūzų
Įstaigos tipas: Restoranai
Siūlome
Mus rasite
Didžioji g. 35/2, VILNIUS

„Brasserie Astorija"
Mesdames et Messieurs, Bonjour! Mes pristatome Jums tai, kas geriausia Prancūzijoje - Paryžiaus kavines, Le Marais sielą, Monmarto charakterį, Rue St Honore spindesį. Mes pristatome Jums Verres en Vers – šiuolaikinę prancūziško restorano interpretaciją.

Gyvenimas mus žavi paprastais dalykais. Tokiais, kaip geras vynas, puikus maistas ir juoko bei geros kompanijos skleidžiama šiluma. Mes laukiame Jūsų visą dieną, kiekvieną dieną. Nuo pirmojo Café au Lait puodelio iki paskutinės konjako taurės svaigulio.

Prisijunkite prie mūsų, prie to trupučio, kas verčia jaustis gerai. Ateikite kartu su geriausiais draugais ir žvakių šviesoje prisiminkite senus gerus laikus, juokitės iš praeities istorijų, skanaudami desertą šnibždėkite mielus niekučius savo mylimam žmogučiui. Dieve mano, Jūs netgi galite kalbėtis apie darbą su savo kolegomis ir tuo pačiu mėgautis sultingu kepsniu su taure Pinot Noir.

Verres en Vers – tai poema taurėje. Tai gyvenimo ritmas. Lyriška vieta, pilna stebuklų ir juoko. Vieta, kurios jūs nenorėsite palikti. Sante.

Baras „Astorija"
Mėgaukitės judraus senamiesčio dvasia ir atmosfera iš „Astorijos" baro verandos, pailsėkite po sunkios dienos. „Astorijos" baras - tai ideali vieta susitikti su draugais ir kolegomis, užkąsti ar atsigerti. Jis populiarus ir tarp vietinių, ir tarp miesto svečių.


Darbo laikas
Pr. - Sk. 12:00 - 22:00

Viešbučio restorano „Astorija“ komanda organizuoja išvežamuosius pobūvius pasirinktoje vietoje, Vilniaus mieste


Atsižvelgdami į Jūsų pageidavimus sukursime meniu pasiūlymą, pasirūpinsime stalų servi¬ravimu, suderinsime patiekalų ir gėrimų patiekimo bei aptarnavimo detales.

Jūsų patogumui pateikiame meniu, kurie gali puikiai tikti Jūsų šventiniam stalui. 
Kviečiame nustebinti draugus, kolegas ar partnerius išskirtinės kokybės maistu bei profesionaliu aptarnavimu. 

MENIU NR. 1 
ŠALTIEJI VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI 
    Užkandėlė su rūkyta lašiša ir krapais 
    Krevečių salotos, patiekiamos taurėse 
    Krepšelis su minkštai virtu putpelės kiaušiniu ir parmezanu 
    Skrebutis su raudonųjų svogūnų džemu ir ožkų sūriu 
    Prancūziško batono riekelė su feta, gražgarstėmis ir vytinto kumpio traškučiu 
    Šaltai rūkytas kumpis su garstyčių sviestu ant pilno grūdo duonelės 
    Marinuotos 3 rūšių alyvuogės 

DESERTAI 
    Krepšeliai su šviežiais vaisiais 
    Citrinų pyragaičiai 
    Plikyti pyragaičiai su grietinėlės kremu ir šokoladu 

Kaina: 20 Eur/asm. 
Rekomenduojama organizuojant kokteilį.


MENIU NR. 2 
SALOTOS IR ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI 
    Kapota jautienos išpjova patiekiama ant duonos skrebučio su garstyčiomis ir agurkėliais 
    Penkiais prieskoniais marinuotų ančių šlaunelių suktinukas su ananasais ir imbieru 
    Tortilijų suktinukas įdarytas Cezario salotomis ir vištiena 
    Keptos jūrų šukutės su apelsinų ir pankolių salotomis, patiekiamos šaukštelyje 
    Čili pipirais ir česnakais marinuotų tigrinių krevečių uodegėlės 
    Nicos salotos su pakepintu rausvuoju tunu 
   Gražgarsčių salotos su vytintu itališku kumpiu ir šviežiomis figomis 
   Plonai pjaustyta veršienos nugarinė, paskaninta trumų aliejumi ir parmezano sūriu 

KARŠTIEJI PATIEKALAI 
    Kepta sterkų filė su aštriu pomidorų padažu ir kukurūzų polenta 
    Jautienos išpjovos kepsneliai pipirų padaže su jaunomis bulvytėmis 
    Tigrinių krevečių iešmeliai su sezamais ir sojų padažu 
    Sluoksniuotos tešlos paplotėliai su baravykais, pomidorais ir brie sūriu 

DESERTAI 
    Prancūziškų sūrių rinkinys su vynuogėmis ir trapučiais 
    Tamsaus šokolado pyragaičiai su šviežiomis avietėmis 
    Tešlos ritinėliai „Baklava“ su riešutais ir medumi 
    Prancūziški makarūnai su jogurto ir levandų kremu 

Kaina: 30 Eur/asm. 
Rekomenduojama organizuojant furšetą.

MENIU NR. 3 
UŽKANDIS 
    Riebiųjų ančių kepenėlių foie gras terinas su juodaisias trumais patiekiamas su marinuotomis figomis ir graikinių riešutų duonele 

PAGRINDINIS PATIEKALAS 
    Kepta sterko filė su svieste kepta bulve, grilyje keptų daržovių bokšteliu ir aštriai saldžiu pomidorų marmeladu 

DESERTAS 
    Šviežių aviečių putėsiai su trupintomis žaliosiomis pistacijomis ir mangų želė 

Kaina: 50 Eur/asm. 
Rekomenduojama organizuojant pobūvį prie apvalių stalų


Kainos pateiktos su PVM. 

Papildomai mokama už gėrimus ir aptarnavimą. 
Dėl užsakymų ir detalesnės informacijos prašome kreiptis 
tel.: +370 5 2120 110 arba 
el. paštu: sales.vilnius@radissonblu.com.
 

Išvežamieji banketai
Svečių skaičius 90
Vidutinė kaina asmeniui €€
Restorano parkingas miesto.
Rūkymo zona
VIP salė
Galimybė keisti stalų planą
Šokių salė
Garso aparatūra
Šviesos aparatūra
Wi Fi
Kaljanas
Karaokė

Atsiliepimai apie Astorija Brasserie

Palikti atsiliepimą
  • Lukas 5
    0
    Jeigu negaila pinigų- puiki vieta. Kainos didesnės, bet toliau viskas atitinka ją. Rekomenduoju!
  • :) 0
    +1
    Gyvenime daugiau neisiu į šį restoraną. Maistas šaltas, persūdytas. Vakaras sugadintas:(
  • Povilas 0
    +5
    Gavome iš draugų dovaną - vakarienę dviems šiame restorane. Tikėdamiesi išties gero rezultato ir puikaus aptarnavimo rezervavome staliuką prieš savaitę šventinei vakarienei norėdami paminėti svarbią šeimos datą. Likus valandai iki atvykimo sulaukėme skambučio:) Apsižiūrėjo, kad nebetilpsime, nes atvyksta vakarieniauti turistų grupė... Po dešimties minučių derybų įsiprašėme (nes buvome jau beveik pakeliui). Stengėmės pamiršti nesklandumus. Tačiau atvykus didelio paslaugumo nesulaukėme. Patiekiami patiekalai pasirodė šalti. Net ir kava:) Virtuvė išradingumu ar originalumu mūsų tikrai nenustebino. Toli iki bandomo nupiešti vaizdo restorano tinklapyje... Nuotaikos tokios ar dvasios irgi nesitikėkite. Panašiau į pusryčius SPA viešbutyje ar dienos pietus darbovietės valgykloje (tiek išvaizda, tiek skonių įvairove, tiek aptarnavimu ar sukurta nuotaika). Nedrįsčiau kritikuoti pačio viešbučio, bet į restoraną dar kartą eičiau tik "iš reikalo". Naujokams siūlyčiau pasitempti, bet šiai įstaigai labiau tiktų žodis "pasitaisyti".
  • Birutė 4
    0
    Padarė nemažą įspūdį, būtinai apsilankysime dar kartą
  • Indrė 5
    0
    .
  • Indrė 0
    +2
    Viena iš labai labai nedaugelio vietų, kur kiekvienas kąsnis vertas visų už jį sumokėtų pinigų. Geriau jau nueiti vieną kartą per mėnesį į tokią vietą, negu vaikščiot į "restoranus" ir valgyt "2 uŽ vieno kainą", kur net neaišku ką ir valgai...
  • mariukas 0
    +2
    tikrai prabangiai,kai uz puodeli kavos 10lt susimoki,nors tokio pat prabangumo,o dazniausiai net prabangesnes kavos bet kuriam Vilniaus kabakelyje uz 4litukus galima isgert...beprociai:)
  • gintare 5
    +1
    Smagu nueiti isgerti prabangiai kavos ir suvalgyti deserciuka beplepant su drauge.